Presse

"Laila Ingrid Rasmussen bliver bare bedre og bedre, og ”Mit Kvarter” er totalt uimodståelig og vildt charmerende.
   Jeg ved ikke helt, hvad man skal kalde de små fortællinger og historier fra livet på Christianshavn, for de er afsøgende og åbne som et essay, pointerede som en novelle, udleverende som en biografi og lyriske som et digt. De er det hele og alting på en gang i én fuldtonende besyngelse af forfatterens elskede kvarter og tilværelsen som kvinde og mor netop der.
   …
   Det slår gnister, når Laila Ingrid Rasmussen skriver sig ind på tilværelsen med sin flammende kærlighed. Det er virkelig, virkelig godt."
- HENRIETTE BACHER LIND, JYLLANDSPOSTEN

"Tårerne har trillet flere gange under læsning af Laila Ingrid Rasmussens nye bog. Ikke fordi den er sørgelig. Men fordi bogen har fået mig til at tænke over mit liv, min hverdag, min by. Laila Ingrid Rasmussen er nemlig virkelig god til at sætte ord på universelle følelser.
- PERNILLE LISBORG, LITTERATURSIDEN.DK

"Det er en samling fortryllende essays. Bagateller, om man vil, løst henkastede skitser, men så ægte et hyldestråb alt sammen som det vekslende spil af sol og skygger over Christianshavn og familielivet, for hvor hun dog kender det hele, og hvor hun skaber poesi ud af sine iagttagelser – og sin store kærlighed til de christianshavnske hverdage."
- JENS HENNEBERG, NORDJYSKE

"Laila Ingrid Rasmussen leverer skøn prosa og stor gæstfrihed i sin hyldest til en bydel."
- NANNA MOGENSEN, FYENS STIFTSTIDENDE

Mit kvarter

Fortællinger 2010

Rosinante

 

●  Presse

●  Læs uddrag

●  Køb bogen