Presse

"Den 34-årige Laila Ingrid Rasmussen debuterer med en fascinerende thriller-roman ... Dette er virkelig en københavnerroman, byen som natlig realitet og som vild og voldsom videofilm ... en original roman, der vækker både forbløffelse og genkendelse. Mange især yngre læsere vil frydes."
- POUL BORUM, EKSTRA BLADET

"Hun skriver forbavsende flot og fortæller med hurtige skud fra følelsernes hofte, hvor underlivet er det nærmeste og hele tiden leverer nye magasiner til bogens rytme ... dette velskrevne, voldsomme og virkningsfulde signalement af en ungdomskultur."
- HANS ANDERSEN, JYLLANDS-POSTEN

"Romanen er elementært spændende skrevet i en staccato-rytme, der både giver den en høj puls og afspejler jeg'ets fragmentering ... en historie med et sprogligt overskud."
- MAI MISFELDT, INFORMATION

"Det er intet mindre end en fantastisk roman Laila Ingrid Rasmussen har skrevet. Den er på mange måder en krydsning mellem 'De uanstændige', 'Blow up' og 'Under nul', men uden at dette på noget (tids)punkt anfægter dens særegenhed og selvstændighed. Læsningen af Déjà-vu har givet mig en af de bedste litterære oplevelser af nyere dansk litteratur ... Andre bøger i denne genre, og her tænker jeg bla. på Brenøe og Bonnevie, når ikke Déjà-vu til blondeholderens sokkekant."
- OVE CHRISTENSEN, PINKERTON
 

Déjà-vu

Roman 1994

Borgen

 

●  Presse

●  Læs uddrag

●  Køb bogen